The Inspired Home Show 2025: drie dagen vol innovatie en inspiratie

30-09-2024

Advertorial

De show van 2025 zal drie volle dagen duren, van zondag 2 maart tot en met dinsdag 4 maart. De vier belangrijkste expo's van
The Inspired Home Show zijn Dine + Décor, Clean + Contain, Travel Gear + Luggage en Wired + Well. Deze expo’s zijn te vinden in de twee hoofdhallen van McCormick Place in Chicago. Dit format, dat dit jaar werd geïntroduceerd, biedt bezoekers een ervaring waarin zij in korte tijd veel te zien krijgen en hun tijd zeer efficiënt besteden.

2025 Show Logo

De Inspired Home Show biedt niet alleen inspirerende producten maar via displays en een educatief programma ook volop ‘food for thoughts’. Ook in 2025 geven de New Product Showcases de aanwezigen een geconcentreerd overzicht van wat er nieuw en spraakmakend is. De Pantone ColorWatch Display geeft een inspirerende kijk op kleurtrends die van invloed zullen zijn op de consumentenaankopen in 2026. De gia Global Innovation Awards-displays tonen de allerbeste nieuwe producten verdeeld over 14 categorieën, alsmede de beste, bekroonde winkelconcepten van over de hele wereld.  

In het Inventors Corner Pavilion presenteren slimme uitvinders nieuwe innovaties op het gebied van huishoudelijke artikelen en uitvindingen die op het punt staan de markt te betreden. 

Tijdens The Inspired Home Show 2025 zijn er tevens diverse Keynote-presentaties over verschillende interessante onderwerpen, waaronder een voorspelling van de kleur van huisproducten in 2026, onderzoek en inzichten over consumententrends, marktgegevens en analyses over ‘home & housewares’, wat gaan opkomende technologische innovaties en toepassingen voor gevolgen hebben voor de industrie en retailers, en met welke veranderingen krijgt de retailmarkt te maken. Naast de keynotes zijn in het Inspiration Theater van de Show presentaties te zien over internationale lifestyletrends, koopgedrag van consumenten, ‘best practices’ in de retail en meer.   

Kom meer te weten over de show en registreer u vooraf voor uw GRATIS toegangsbadge via www.TheInspiredHomeShow.com. 

Welkom in Chicago!