Bredemeijer Group overgenomen door Amefa Groep

29-08-2024

Bredemeijer Group, met de merken Bredemeijer, Leopold Vienna en Zilverstad, is overgenomen door de Apeldoornse Amefa Groep, specialist op het gebied van bestek en keuken- en tafelaccessoires. Bredemeijer Group zal profiteren van de uitgebreide distributiekanalen en de internationale expertise van Amefa. De merken Bredemeijer, Leopold Vienna en Zilverstad blijven onder hun eigen naam opereren.

Bredemeijer Amefa

De overname van Bredemeijer Group past binnen de groeistrategie van Amefa om haar aanbod in de markt van keuken- en tafelaccessoires uit te breiden. 

"Dit is een opwindende nieuwe fase voor Bredemeijer Group”, vertelt Barbara Holsink, CEO van Bredemeijer Group. “Deze overname biedt ons de mogelijkheid om onze groei te versnellen en onze merken internationaal verder uit te breiden.” 

Ook Peter Hollaender, CEO van Amefa, is verheugd om Bredemeijer Group te verwelkomen binnen de Amefa-familie: “Hun sterke merken en reputatie voor kwaliteit sluiten perfect aan bij onze waarden. Deze overname stelt ons in staat om ons productaanbod verder te diversifiëren en onze klanten een nog breder assortiment aan hoogwaardige producten aan te kunnen bieden." 

Bredemeijer Group blijft zelfstandig opereren en Barbara Holsink blijft aan als CEO.